Projekter

Med Drøn på skolegården har skoler og kommuner haft mulighed for at byde ind med deres idéer til, hvordan skolegården kan nytænkes, så den inviterer til mere leg og bevægelse. Hele 106 skoler fra hele landet tog udfordringen op, og parterne valgte 17 visionsprojekter til videreudvikling. Ud af disse er syv projekter valgt til realisering.​​​​​​​​​​​

Blandt 106 ansøgere har Realdania, Lokale og Anlægsfonden og Kræftens Bekæmpelse i foråret 2013 udvalgt 17 projektforslag fra skoler fordelt over hele landet. De valgte projekter indeholder alle kreative og nytænkende visioner for, hvordan skolegården kan nytænkes, så den inviterer til mere leg og bevægelse.
 
 
Visionsprojekterne har hver modtaget omkring 100.000 kr. til eksterne rådgivere, og 3. december kl. 16 var deadline for indlevering af konkrete forslag på skitseniveau. 

Se ansøgningsvejledning i pdf

Det var kun de kommuner og skoler, som havde fået støtte til at udvikle deres visionsforslag, der kunne indsende et forslag på skitseniveau til bedømmelse.
 
I februar 2014 blev syv projekter valgt til realisering, og projekterne har hver modtaget op til 2 mio. kr. i støtte til realisering samt yderligere et beløb til dækning af fondsafgiften. 
 
 
 
Foto: Leif Tuxen

Drøn på skolegården

c/o BARK Rådgivning A/S
Borgergade 111
1300 København K

M   info@droen.dk
Cookies